Η Φιλοσοφία μας

Καλώς ήρθατε στη Χώρα του Παραμυθιού

Η φιλοσοφία μας στη Χώρα του Παραμυθιού εκφράζεται μέσα από τα συναισθήματα που δημιουργούνται στα ίδια τα παιδιά. Στην ευαίσθητη προσχολική ηλικία, τα παιδια ακόμα δεν έχουν μάθει να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους. Εμείς είμαστε δίπλα τους για να καλλιεργήσουμε με βιωματικό τρόπο, την αγάπη για μάθηση, τον ενθουσιασμό της επιτυχίας, την ευχάριστη έκπληξη όταν η δραστηριότητα επιλέγεται παιδοκεντρικά, την τρυφερότητα στην επικοινωνία και τον θαυμασμό σε χαρακτήρες παραμυθιών που μπορεί να γίνουν το καλό τους πρότυπο για την ζωή.

tai-s-captures-dNBrh6i1EB8-unsplash
senjuti-kundu-GCI8dqi4uWM-unsplash

Με την ενσυναίσθηση τα παιδιά αντιμετωπίζουν τις φοβίες τους, τον θυμό, την θλίψη και το άγχος χτίζοντας αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, συναισθηματική ενδυνάμωση, δημιουργική και κριτική σκέψη ώστε να πετύχουν την ομαλή μετάβαση στην επόμενη σχολική βαθμίδα.

Δίνοντας έμφαση στη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών δημιουργούνται όλες οι βάσεις που χρειάζονται για να αναπτύξουν όλες τους τις ικανότητες στον κοινωνικό, νοητικό, κινητικό και μαθησιακό τομέα. 

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των παιδιών είναι αυτή που μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε την Χώρα του Παραμυθιού. Ένας παραμυθένιος και ασφαλής χώρος με μεταβρεφικό τμήμα, μικρό προνήπιο, προνήπιο και νηπιαγωγείο. Στελεχώνεται από παιδαγωγούς με εμπειρία, γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο στη Γλυφάδα

Η Χώρα του Παραμυθιού

Καλέστε μας στο 2114038481 να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας και να μας γνωρίσετε από κοντά!