Μικρό Προνήπιο

boy&car-toy

Στην ηλικία των 3 ετών, το παιχνίδι είναι η κυρίαρχη δραστηριότητα για την ανάπτυξη και την μάθηση. Μέσα από το παιχνίδι καλλιεργούμε την ανάπτυξη του προφορικού λόγου, εμπλουτίζουμε το λεξιλόγιο και βοηθάμε ώστε να συγκροτηθεί σωστή δομή προτάσεων ώστε τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με νέες λέξεις και έννοιες που θα τους δώσει ώθηση στο να αναπτύξουν τις αφηγηματικές τους ικανότητες.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο μικρό προνήπιο είναι εστιασμένο στον προφορικό λόγο, στις κινητικές δραστηριότητες, στην αντίληψη της κοινωνικής ζωής δίνοντας έμφαση στην έκφραση συναισθημάτων. Η καλλιτεχνική δημιουργικότητα αναπτύσσεται με θέατρο, κουκλοθέατρο, παιχνίδια μίμησης, μουσικοκινητική και ζωγραφική εξάπτοντας την φαντασία και την αυτοπεποίθηση των παιδιών. Κάθε δραστηριότητα του μικρού προνηπίου έχει στόχο την ώθηση της συνεργασίας, της επικοινωνίας και της κοινωνικοποίησης.

Η γυμναστική, το τρέξιμο, ο χορός και κάθε παιχνίδι συνδέεται με όλες τις μαθησιακές περιοχές. Τα παιδιά μαθαίνουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο, έτσι αποκτούν κίνητρα και ενδιαφέρον για την μάθηση.

Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο στη Γλυφάδα

Η Χώρα του Παραμυθιού

Καλέστε μας στο 2114038481 να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας και να μας γνωρίσετε από κοντά!